Over CONSTRUCT

Mensen hebben een schat aan talenten in huis. Wij hebben één doel: klanten helpen naar talent te kijken en talent te ontwikkelen. Vaak zetten we talent in en soms zijn we nog op zoek of moeten we er nog een goede plek voor vinden. Het gaat om volgens ons het onderscheiden van talent, om mensen aanspreken op hun talent en om het plaatsen van talent. Dat kan over uzelf gaan, uw klanten of uw medewerkers.

CONSTRUCT staat voor talent zien en onderscheiden. Talent zien, is weten wat iemand drijft, waar iemand het beste werkt en hoe iemand het beste leert. U kunt bij ons terecht voor assessment centers, simulaties, testonderzoeken en begeleiding. Dit alles om helder te krijgen op welke plek u of een collega het beste werkt.

CONSTRUCT staat voor talent inzetten. De juiste opleiding, de beste plek en het beste werk, dat gaat om meer dan kennis en competenties. Het gaat om talent. Op welke plek gaat iemand zich thuis voelen. Wanneer haalt iemand het meeste uit zichzelf? Met onze loopbaanadviezen, trainingen en workshops komt u te weten hoe u, uw medewerker, op de juiste plek zit. Of hoe de juiste plek eruit ziet.

CONSTRUCT staat voor talent ontwikkelen. U wilt gedrag veranderen, vernieuwen, of iets bijleren? Dan wilt u daarbij de snelste weg bewandelen en het mooiste resultaat bereiken. U merkt dat het soms vanzelf gaat terwijl er soms maar weinig verandert. Volgens ons hangt dit af van de keuzes die u er voor maakt. Met onze adviezen, workshops en trainingen helpen wij u op weg.

Zoek nu contact voor meer informatie.